AKTUELT

Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!

26.05.2023

Nye SUS tar form. Sinus Elektro har siden oppstart av byggearbeidene hatt ansvar for strøm til all drift på byggeplassen. For kontorer, maskiner og utstyr er det avgjørende at det er kraft i alle kontakter. Det sørger Sinus Elektro for på en bærekraftig måte.Sinus SmartByggeplass 

– Her har vi installert Sinus SmartByggeplass, noe som ser ut til å fungere veldig bra til en så stor byggeplass som det er her. Sinus SmartByggeplass er en bærekraftig teknologi som sparer energiforbruket. Vi overvåker alt energiforbruk, noe som gjør at vi hele tiden har kontroll på forbruket. Vi har fjernstyring på alt av lys både inne og ute. På den måten sørger vi for at forbruket blir veldig mye lavere enn hva det normalt ville blitt. En økonomisk, energisparende og bærekraftig løsning som vi nok vil se enda mer til i tiden fremover, sier Anders Ulvøy, daglig leder i Sinus Elektro.

IMG_5459


Utslippsfrie byggeplasser innen 2030.

Innen 2030 skal norske bygge- og anleggsplasser bli utslippsfrie. For å redusere utslippene må aktører i bransjen tenke nytt og utvikle nye løsninger.

Bransjen er blant de største næringene i Norge. Ifølge tall fra SSB slipper bygge- og anleggsvirksomheten ut i overkant av 2 millioner tonn CO2 årlig. Dette er en bransje i sterk vekst som håndterer svært energikrevende prosesser.
 

Sinus Elektro er langt fremme i teknologiutviklingen som kreves for å utvikle nullutslippsløsninger. På nye SUS har de installert et mobilt elbilladeranlegg for maskiner og kjøretøy på byggeplass.
- Dette er en løsning som er en nødvendighet for morgendagens byggeplass. Det blir helt avgjørende for å kunne bli en utslippsfri byggeplass innen 2030, forklarer Anders.

IMG_5460
EN GRØNNERE BYGGEPLASS MED MOBILT ELBILLADERSYSTEM: Prosjektleder Ørjan Engstrøm og daglig leder Anders Ulvøy, begge i Sinus Elektro var på nye SUS i dag for å flytte på det mobile elbilladersystemet.

AKTUELT

IMG_8087

Forbedrer og fornyer i høyden

Vi er snart i mål med nytt kabelanlegget for lysløypen i Vagleskogen
Forbedrer og fornyer i høyden
lys

Slik velger du riktig belysning

I år blir hjemmet ekstra viktig for oss alle, og nå er en perfekt mulighet til å skape en fin stemning i huset eller leiligheten ved hjelp av belysning.
Slik velger du riktig belysning
38136133_1850892228303339_8641144951654055936_o

Vi fortsetter veksten og søker elektromontør⚡

Er du en selvstendig og selvgående elektromontør som trives med å planlegge egen arbeidsdag og som ønsker å jobbe i et faglig sterkt team? Vi søker etter en elektromontør som brenner for det samme som oss- innovative, bærekraftige og fremoverlente løsninger.
Vi fortsetter veksten og søker elektromontør⚡