AKTUELT

1. november blir en ny merkedag i historien til Sinus Elektro AS

09.06.2020

Vi feirer åpning av nytt kontor, hvor driften nå er samlet på ett sted!

Åpent hus 1. november
Sinus Elektro ønsker kunder, samarbeidspartnere og venner velkommen til åpning av de nye lokalene i Hovebakken 7, onsdag 1. november. Det vil bli åpent hus med kake og kaffe til de som ønsker å ta turen innom for å slå av en hyggelig prat.

I februar i år varslet vi i Sinus Elektro AS at vi samler driften til Sandnes, og flytter inn i Svindland-bygget i Hovebakken 7. Det fordi selskapet den siste tiden har vært gjennom en enorm vekst og vi fikk behov for større plass. Å ha alle ansatte under samme tak vil kunne effektivisere arbeidet vårt i fremtiden!

Røtter på Ålgård

Sinus Elektro AS har siden 1989 vært en viktig hjørnesteinsbedrift på Ålgård.

– Det er på Ålgård vi har våre røtter, og det er på der det hele startet. Det vil alltid være en viktig del av historien til Sinus Elektro, forklarer Anders Ulvøy, daglig leder i Sinus Elektro. 

Lærlingen som ble eier og daglig leder

Det som også hører til historien, er at Sinus Elektro AS i 2013 fikk nye eiere. Flere av lærlingene som hadde startet sin karriere i bedriften i 1999, viste seg å ha teft for faget og fikk muligheten til å ta over. I dag sitter de
som eiere av selskapet. Anders Ulvøy var ikke mer enn 29 år gammel da han fikk ansvaret som daglig leder for over 40 ansatte. I dag har Anders blitt 37 år, og antall ansatte har steget til 65.
 
Gjennomsnittsalder på 34 år

Det er en ung og fremadstormende gjeng som både eier og jobber i Sinus Elektro.

– Gjennomsnittsalderen i ledergruppen er faktisk ikke mer enn 34 år. Vi mener det er en fordel i bransjen, vi tenker nytt og har alle sammen en brennende interesse for ny teknologi og innovative løsninger, sier Ulvøy.

Doblet omsetningen

Sinus Elektro har de siste årene doblet omsetningen. I 2015 omsatte vi for 84 millioner kroner, i 2016 - 97 millioner og i 2017 - 165 millioner.

– Veksten skyldes i hovedsak satsingen på totalentrepriser. Vi har våget å tenke nytt og stort, noe som har vist seg å være riktig, avslutter Anders.

AKTUELT

christina-warner-z51pdsM8X_8-unsplash

Våre tips til utendørs julebelysning

Det er ikke bare juletreet som lyser i adventstiden. Tiden er inne for at for at både huset, busker og trær lyser og blinker i flotte julelys!
lys

Slik velger du riktig belysning

I år blir hjemmet ekstra viktig for oss alle, og nå er en perfekt mulighet til å skape en fin stemning i huset eller leiligheten ved hjelp av belysning.
ivar

Utvidelse av Langevatn VBA for IVAR IKS er den største kontrakten Sinus har hatt noen gang!

Bygget er 21 000 kvm fordelt på 7 etasjer, med en total kostnad for Ivar på ca. 1,1 mrd. kroner.