AKTUELT

Godt rigget for videre vekst

13.03.2024

For både Sinus Elektro og Sinus Totalteknisk ble 2023 et godt år med vekst og solid utvikling. Faglig sett, var målsettingen for 2023 å rigge selskapene for å kunne levere hele bredden i alle typer leveranser. Det har gått helt som planlagt.


- Etter erfaringene vi høstet gjennom fjoråret, kan vi trygt si at vi har den faglige bredden for å tilby elektroleveranser som dekker alt innen vårt fagfelt. Alt fra installering av enkle stikkontakter og ladestasjoner, til styringssystemer med avanserte kontrollanlegg, sier Anders Ulvøy, daglig leder i Sinus Elektro.

Gjør det skikkelig
Mange prosjekter er allerede i gang, og flere er på vei til å igangsettes. Året som kommer og videre fremover ser lovende ut med tanke på videre vekst i begge selskapene. -Det beste innsalget vi gjør, er jobbene vi utfører. Sterkere enn før står vi støtt i vår visjon: vi gjør alt skikkelig. Når vi utfører vårt arbeid, samme om jobben er liten og enkel eller stor og komplisert, har vi alltid det samme formålet: -vi gjør alt skikkelig, forklarer Anders.

Forskjellen ligger i folkene
13 nye medarbeidere ble ansatt i 2023. - Vi er en dedikert og kunnskapsrik gjeng som jobber her. Styrken vår er at vi besitter bred erfaring og svært høy faglig kompetanse, våre ansatte har en genuin interesse for faglig utvikling. I tillegg er vi en handarbeidene gjeng, med høy grad av stå-på-vilje. Vi jobber, leverer og samhandler sammen som ett lag, det er jeg skikkelig stolt av, smiler han.

Trygg arbeidsplass
Det er mange om beinet i elektrobransjen. - Det betyr at det er mye som foregår, det er vi alle tjent med. Vi er heldige som har et godt rykte og renommé blant fagarbeidere i bransjen. Mange kjenner oss, og det er mye som tyder på at bransjens beste fagfolk vil jobbe hos oss. Det er et stort pluss. Med mange spennende kunder og oppdrag har vi en trygg arbeidsplass, det er nok også med å bidra til at flere ønsker å jobbe her. Folkene er viktigst for oss, uten dem er vi ingenting. Også tenker vi langsiktig, det er det som sikrer videre vekst, forteller Anders.
 
IMG_4685%20(1)
FORNØYD DAGLIG LEDER: - Folkene er viktigst for oss, uten dem er vi ingenting, forteller Anders.

AKTUELT

lys

Slik velger du riktig belysning

I år blir hjemmet ekstra viktig for oss alle, og nå er en perfekt mulighet til å skape en fin stemning i huset eller leiligheten ved hjelp av belysning.
Slik velger du riktig belysning
IMG_2262

Vi forbedrer, oppgraderer og fornyer Byterminalen!

Byterminalen i Stavanger sentrum skal fornyes, og Sinus Totalteknisk er med på laget!
Vi forbedrer, oppgraderer og fornyer Byterminalen!
shutterstock_1725068599%20(1)

Kraft tilsvarende 730 000 år med tv-titting

Johnny Scheie er ansvarlig for høyspentavdelingen i Sinus Elektro, som de startet opp i 2006. For 2 år siden overtok han avdelingsansvaret.
Kraft tilsvarende 730 000 år med tv-titting