AKTUELT

Vekst og utvikling for Sinus Elektro og Sinus Totalteknisk

27.01.2023

Sinus Elektro og Sinus Totalteknisk har lagt bak seg nok et godt år med vekst og utvikling. I tråd med ambisjoner om å levere innovative, bærekraftige og fremoverlente løsninger. Nye prosjekter er allerede i gang, og flere er på vei til å igangsettes.

- Vi er en dedikert og kunnskapsrik gjeng som jobber her, sier daglig leder Anders Ulvøy. Styrken vår er nok at vi besitter bred erfaring og svært høy faglig kompetanse. Jeg opplever at alle ansatte har en genuin interesse for faglig utvikling, sier han.

For å levere fremtidens løsninger har utviklingen av et tverrfaglig kompetansemiljø vært viktig.

- Det er den brede kompetansen i alle deler av faget som nok gjør oss konkurransedyktige, forteller Anders. Året som kommer og videre fremover ser veldig bra ut for oss. Vi opplever at bransjens beste fagfolk vil jobbe hos oss, og jeg er skikkelig stolt av alle ansatte. 

I løpet av 2023 skal Sinus utvide, og vil totalt ansatte 10 nye medarbeider innenfor ulike fagfelt. 

- Tilbakemeldingene og resultatene våre tilsier at vi har høy grad av trivsel bland våre ansatte, og jeg gleder meg til å i løpet av året få enda flere med på laget, avslutter Anders.

AKTUELT

IMG_5452

Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!

Nye SUS tar form. Sinus Elektro har siden oppstart av byggearbeidene hatt ansvar for strøm til all drift på byggeplassen. For kontorer, maskiner og utstyr er det avgjørende at det er kraft i alle kontakter. Det sørger Sinus Elektro for på en bærekraftig måte.
Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!
blinken2018

Takk for i år, Skifestivalen Blink!

Det har vært noen fantastiske dager under Blinkfestivalen 2018! Kjekt å få være med å støtte byens beste arrangement😊
Takk for i år, Skifestivalen Blink!
Sinneshyttaa-8

Elektrisk stemning på hytta

Nå vil hyttefolket komme til oppvarmet hytte, og det finnes løsninger både for de som har Internett på hytta og de som ikke har det.
Elektrisk stemning på hytta