AKTUELT

Elektrisk stemning på hytta

11.02.2022

Nå vil hyttefolket komme til oppvarmet hytte, og det finnes løsninger både for de som har Internett på hytta og de som ikke har det.


I løpet av den neste måneden vil flere hytter i Brendeheia og Rubetødnane stå klare. Her har vi stått for alt det elektriske. Smart varmestyring via app er en av de mest populære løsningene folk ønsker seg på hytta.

- Tiden hvor strøm på hytta var luksus, er langt forbi. Elektrisitet gir et hav av spennende muligheter som øker komforten på hytta og gjør at folk trives enda bedre.

sirdal2

Nå har smarthus teknologien for lengst inntatt hyttemarkedet, og så og si "alt" kan integreres og styres via samme app. Sinus Elektro har vært leverandør til alle Sinneshyttå sine hytter helt siden oppstart, og vet hvordan de skal gjøre hyttelivet så behagelig som mulig.

- For flere år siden kostet smarthus skjorta. Nå har teknologien gjort løsningene rimeligere og mer brukervennlige. Man stiller opp temperaturen via appen på vei til hytta og kan komme frem til god og varm hytte en sen vinterkveld. Det gir folk en ekstra god start på helgen eller ferien.

- En annen trend vi ser mer og mer av, er at hyttefolket ønsker kontroll på hytta. Vi leverer både utendørs og innendørs kamera-løsninger. Her kan folk følge med på om det skulle oppstå problemer grunnet vær, vind eller dyr på tomta. Det gir også en god trygghet når det kommer til innbrudd og tyveri. 
 
- Den gode stemningen på hytta skapes med gode løsninger innen lyd og lys. Flere av hyttene til Sinneshyttå er utstyrt med automatisk lysstyring, slik at lyset går på og av når man går inn og ut av rom. Automatisk lysstyring av utelys skaper også trivelige omgivelser og skremmer bort uvedkommende.

I dag er folk opptatt av miljø, og liker å spare strøm. Da er slike løsninger alfa og omega. 

Musikk er også en del av den gode følelsen man får på hytta. Folk vil gjerne høre på musikk og har integrerte høyttalere i flere rom, slik at de gjerne kan høre spillelista si enten mens de lager mat eller tar seg et avslappende bad etter skitur.

Hvor smart hytta di skal være bestemmer du selv. Gjør du en enklere oppgradering av hytta, finnes det også en rekke gode løsninger som kan kobles til det eksisterende elektriske anlegget.

AKTUELT

hyttemess%C3%A5

Takk for denne gang, Hyttemesså 2018!

Tusen takk til alle dere som var innom standen vår på Hyttemesså 2018! Alltid kjekt å slå av en drøs med kunder og hyttefolk i Sirdal😊
Takk for denne gang, Hyttemesså 2018!
IMG_8087

Forbedrer og fornyer i høyden

Vi er snart i mål med nytt kabelanlegget for lysløypen i Vagleskogen
Forbedrer og fornyer i høyden
lys

Slik velger du riktig belysning

I år blir hjemmet ekstra viktig for oss alle, og nå er en perfekt mulighet til å skape en fin stemning i huset eller leiligheten ved hjelp av belysning.
Slik velger du riktig belysning