AKTUELT

Et totalteknisk Paradis

25.05.2021

Sinus Totalteknisk har posisjonert seg som en av regionens ledende leverandører av totalteknisk entreprise. Prosjektet i Gamle Statens Hus i Lagårdsveien, nå kalt Paradis 1972, er et ypperlig godt eksempel på at vi er solide og rigget til å levere gode prosjekter.


Prosjektet Paradis 1972 er til nå vår største totaltekniske installasjon. Vi har levert og installert alt av elektroinstallasjon, belysning, brann, data, romregulering, luftbehandling, rør og rørteknisk.

– Noe som gjør dette prosjektet særegent for oss, er at vi på et større bygg som dette, har fått installert det fremste innen styring av lys og varme-anleggene (sd-anlegget).

img 9651

Et anlegg vi er stolte av
– Her har vi levert et fantastisk feilfritt anlegg, smiler en fornøyd prosjektleder, Are Emil Ulvøy.

Vi bruker en stor del av vår organisasjon på detaljer i prosjekteringen. Det anser vi som vesentlig, og det bidrar til at våre kunder og oppdragsgivere fornøyde, både nå og i fremtiden.

I mars åpnet Aleris Norges nest største sykehus i bygget. Utenfor Oslo, er dette det største private sykehuset i landet. 
– Aleris opererte sine første pasienter dagen etter overlevering. Det kunne de gjøre, fordi hele anlegget fungerte perfekt fra første dag. Det er vi stolte av, avslutter Are Emil.

img 9654

Ekspertise i alle ledd
Sinus Totalteknisk stiller med ekspertise og spisskompetanse i alle ledd, for å kvalitetssikre hele leveransen og installasjonen. Kjartan Byberg, som er prosjektleder byggautomasjon, er satt til jobben som  ITB koordinator, det for å ivareta all koordinering av den tekniske leveransen. Anders Ulvøy, daglig leder i Sinus Elektro er med som prosjekteringsleder, og er fungerende prosjektleder på byggeplass. Are Emil Ulvøy, prosjektleder næring, er prosjektleder for hele den totaltekniske leveransen og har ansvar for å  formalisere alt av endringsarbeid underveis. Geir Magne Hustavnes er fungerende prosjektleder på byggeplass for elektrofaget.

– Med dette sterke teamet er vi godt rigget for det totaletekniske ansvaret vi har, utdyper Anders Ulvøy.
 
Nå jobbes det videre frem mot sommer med å ferdigstille siste byggetrinn av prosjektet. Seks etasjer i nabobygget skal fylles med kjøpesenter og kontorer.

– Et Totalteknisk Paradis, som vi liker å kalle det! Du kan lese mer om prosjektet på Aftenbladet.
 

AKTUELT

P1013778

Sinus TOTALTEKNISK har spennende dager på Sola lufthavn

DHL Express bygger en ny logistikkterminal på Stavanger lufthavn, Sinus TOTALTEKNISK står for prosjektering og gjennomføring av alt innen ventilasjon, rør, automasjon og elektro
Sinus TOTALTEKNISK har spennende dager på Sola lufthavn
IMG_5452

Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!

Nye SUS tar form. Sinus Elektro har siden oppstart av byggearbeidene hatt ansvar for strøm til all drift på byggeplassen. For kontorer, maskiner og utstyr er det avgjørende at det er kraft i alle kontakter. Det sørger Sinus Elektro for på en bærekraftig måte.
Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!
noi

Det har vært travle uker, men nå er det endelig klart for åpning av NOI i langgata.

Vi har stått for alt det elektriske – resultatet (og en helt fantastisk meny) kan du oppleve fra i morgen av!
Det har vært travle uker, men nå er det endelig klart for åpning av NOI i langgata.