AKTUELT

Sinus TOTALTEKNISK har spennende dager på Sola lufthavn

10.06.2020

DHL Express bygger en ny logistikkterminal på Stavanger lufthavn, Sinus TOTALTEKNISK står for prosjektering og gjennomføring av alt innen ventilasjon, rør, automasjon og elektro

DHL Express (Norway) AS investerer 120 millioner i en 3.000 kvm stor logistikkterminal som nå skal bygges langs flystripen på Sola. Ifølge selskapet vil den topp moderne terminalen styrke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer.

Sinus TOTALTEKNISK står for prosjektering og gjennomføring av ventilasjon, rør, automasjon og elektro levert av Sinus Elektro, Hamstad og Scan VVS. Dette er det sjette store oppdraget for Sinus TOTALTEKNISK, og teamet og samarbeidet er allerede godt etablert.

– Vi er et meget solid og driftig team, denne måten å jobbe sammen på, gir oss en ulik mulighet til å levere tjenester innen totaltekniske entrepriser, som kommer våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere tilgode. I tillegg er det sabla kjekt, sier prosjektleder Are Emil Ulvøy. 

Dette er helt klart vårt store satsingsområde i tiden fremover, og vi har flere spennende prosjekter i vente, legger han til. Med seg har han et team på fem ansatte som skal utføre jobben.

– Helt perfekt å jobbe i dette teamet, det er en fin gjeng med utrolig dyktige folk, humør og humor har de også. Godt humør er spesielt bra når en til tid og annen må jobbe ut over arbeidstid også,  sier en smilende og glad Anders Orstad. Anders som er anleggsleder for elektrikerne er en av dem som er fast plassert på Sola lufthavn de neste 10 ukene, for å utføre de elektriske installasjonene på bygget. 

Den nye logistikkterminalen har planlagt åpning i juni 2019, og er forventet å kunne serve Stavanger-regionen i mange år fremover (20+). Logistics Contractor AS står for bygging av den nye terminalen.
 

AKTUELT

runesinus

Vi rigger klart til Blinkfestivalen!

Rune er allerede på plass på Ålgård, hvor vi rigger klart alt det elektriske til TIDENES folkefest!
Sinneshyttaa-8

Vinteren står for tur, og vi gleder oss til en stemningsfull tid i Sirdal!

Her har vi elektrikere på plass hver dag! Vi lyser opp Sirdal liker vi å si det.
P926197

Sinus TOTALTEKNISK er i ferd med å avslutte et godt år!

I 2019 har Sinus TOTALTEKNISK hatt en meget positiv utvikling, med solid vekst og økt kundemasse.