AKTUELT

Q1 + Q2 i 2023 – et aktivt halvår!

30.06.2023

Sinus Elektro har i første og andre kvartal hatt et svært høyt aktivitetsnivå. Tre store renoveringsprosjekter er avsluttet, to nye omfattende og givende prosjekter er igangsatt, to betydelige prosjekter er under planlegging, et komplisert bytte av høyspentbrytere med styringssystem i en vindmøllepark er under arbeid, og de har økt antall ansatt med åtte elektrikere. Nye samarbeidspartnere og flere verdifulle forbindelser er også noe som er med på å gjøre første halvår av 2023 komplett for selskapet.

- Det er en skikkelig solid gjeng som jobber her. Det er nok den brede kompetansen, kombinert med at vi har dedikert oss til oppgaven mot det grønne skiftet som har gitt oss et fortrinn i bransjen. Med økt kundemasse, parallelt med økende etterspørsel, satte vi i gang en omfattende rekrutteringsprosess i vinter. Underveis i prosessen har vi erfart at vi er en attraktiv arbeidsplass for flinke folk. Ingenting er kjekkere! Det gjør at vi nå bygger laget sterkere enn noen gang, forteller daglig leder, Anders Ulvøy.
 

Grønne løsninger for fremtiden

Gjennom Sinus Totalteknisk er hovedsatsingen bærekraftige løsninger som kreves i teknologiskrifte som er nødvendig mot målet om et grønnere eiendomsmarked med bærekraftige bygg. For flere næringsbygg i regionen begynner det å haste litt for å oppfylle regler og krav som er gitt gjennom bygningsdirektivet fra EU. Med god erfaring og moderne kunnskap innen energiproduksjon, infrastruktur og energistyringssystemer er Sinus rigget for å levere grønne løsninger for fremtiden i udaterte bygg. - Det er ikke nødvendigvis slik at det mest miljøvennlige er å rive og bygge nytt. Det er en grønnere løsning å rehabilitere til et bærekraftig bygg i de fleste tilfeller, seier Anders. -Alle våre ferdigstilte og igangsatte prosjekter så langt i år er et godt eksempel på det, legger han til.

Ferdigstilte prosjekter

 • Byterminalen i Stavanger
 • Elektrofaghuset på Forus
 • Køhler legesenter i Lagårdsveien
   

Nye igangsatte prosjekter

 • Bjergsted Terrasse; Byggherre Base Property, hovedentreprenør Jærentreprenør.
 • Solcelleanlegg (600kW) for Risa sitt hovedkontor på Nærbø. 
   

Kommende prosjekter

 • Madla vest, byggetrinn 2
 • Byterminalen i Stavanger, byggetrinn 2
 

Full fart i serviceavdelingen

Elbilladere og strømstyringsapper installeres som aldri før. Både til hjemmet og til hytta. I Sirdal spesielt, der de i januar flyttet inn i Handleriet Sirdal, har de merket en økt etterspørsel av slike servicetjenester. Når strømprisene økte i vinter ble det lange dager med installasjoner av strømstyringssystemer, elbilladere og varmepumper. 

 

AKTUELT

Bil%20foran%20vannkraft%20generator

Vi søker elektriker til vår automasjonsavdeling

Vår automasjonsavdeling har allsidige oppdrag relatert til kraftproduksjon og industri. Avdelingen er i vekst. Vi utvider teamet og søker en kvalifisert elektriker som brenner for det samme som oss- innovative, bærekraftige og fremoverlente løsninger.
Vi søker elektriker til vår automasjonsavdeling
ivar

Utvidelse av Langevatn VBA for IVAR IKS er den største kontrakten Sinus har hatt noen gang!

Bygget er 21 000 kvm fordelt på 7 etasjer, med en total kostnad for Ivar på ca. 1,1 mrd. kroner.
Utvidelse av Langevatn VBA for IVAR IKS er den største kontrakten Sinus har hatt noen gang!
processed-108bbbcd-b176-4e9b-b5ff-76ee212bb55a_ilK23E8s

Vi lyser opp torget i Stavanger

Har du lagt merke til den lysende monolitten på torget i Stavanger?
Vi lyser opp torget i Stavanger