AKTUELT

Kraft tilsvarende 730 000 år med tv-titting

02.02.2022

Johnny Scheie er ansvarlig for høyspentavdelingen i Sinus Elektro, som de startet opp i 2006. For 2 år siden overtok han avdelingsansvaret.


Høyspentanleggene vi drifter leverer kraft tilsvarende årsforbruket til 214 000 el-biler, 26 000 eneboliger eller 730 000 år med tv-titting om du vil, forklarer Scheie entusiastisk. 

Sinus Elektro leverer drift, vedlikehold, sikkerhet og beredskap til høyspentanlegg både lokalt og nasjonalt. Totalt har vi ansvar for ca 70 000 meter med linje og kabel.
– 80% av høyspentanleggene leverer kraftproduksjon, resterende anlegg er privatkunders eget forbruksanlegg, forklarer han. 

dsc 0130 (1)

Scheie trekker frem Kvitsøyforbindelsen for Rogfast, verdens lengste undersjøiske veitunnell. Her sørger Sinus Elektro for at det alltid er tilgjengelig strøm til maskinene som trengs for å bygge tunnelen.

Høyspentavdelingen stod i fjor for rundt 10% av den totale omsetningen til Sinus Elektro, og Scheie har stor tro på at dette er en del av fremtiden.
 
– Fremover blir det fokus på vindkraft til havs. Vi ønsker å posisjonere oss for dette markedet og har satt i gang prosessen med å komme oss ut på sokkelen forteller Scheie. 

shutterstock 1725068599 (1)

– For oss er handler det om å sørge for at anleggene vi drifter og har ansvar for, har minimalt med «nedetid». Derfor er forebyggende vedlikehold og god oppfølging avgjørende. Vi opptatt av kort responstid når anlegget stopper opp, sier Scheie. 

– Det er et stort pluss at vi bred kompetanse, forklarer han. Med Sinus Totalteknisk har vi spisskompetanse på kontrollanlegg, byggautomasjon, lavspentinstallasjon, svakstrøm, ventilasjon og VVS. Dermed kan vi levere alle nødvendige tjenester for våre høyspentkunder. 

– Avdelingen er godt rigget for å påta oss det ansvaret det innebærer at anleggene skal svive best mulig, og selvfølgelig være trygt og sikkert, fortsetter Scheie. 


2021-08-24 11 21 06 (1)


– Utkobling av anlegget kan medføre solide inntektstap for våre kunder. Derfor er vi alltid nødt å være i beredskap. 


– Våre tilbakemeldinger fra kunder er at vi er en trygg og solid samarbeidspartner som leverer tett oppfølging. Det er jeg ganske stolt over, avslutter Scheie med et smil. 

dsc 0163
 
 

AKTUELT

Bilde%2026_01_2023

Vekst og utvikling for Sinus Elektro og Sinus Totalteknisk

Sinus Elektro og Sinus Totalteknisk har lagt bak seg nok et godt år med vekst og utvikling. I tråd med ambisjoner om å levere innovative, bærekraftige og fremoverlente løsninger. Nye prosjekter er allerede i gang, og flere er på vei til å igangsettes.
Vekst og utvikling for Sinus Elektro og Sinus Totalteknisk
noi

Det har vært travle uker, men nå er det endelig klart for åpning av NOI i langgata.

Vi har stått for alt det elektriske – resultatet (og en helt fantastisk meny) kan du oppleve fra i morgen av!
Det har vært travle uker, men nå er det endelig klart for åpning av NOI i langgata.
P926197

Sinus TOTALTEKNISK er i ferd med å avslutte et godt år!

I 2019 har Sinus TOTALTEKNISK hatt en meget positiv utvikling, med solid vekst og økt kundemasse.
Sinus TOTALTEKNISK er i ferd med å avslutte et godt år!