AKTUELT

Kraft tilsvarende 730 000 år med tv-titting

02.02.2022

Johnny Scheie er ansvarlig for høyspentavdelingen i Sinus Elektro, som de startet opp i 2006. For 2 år siden overtok han avdelingsansvaret.


Høyspentanleggene vi drifter leverer kraft tilsvarende årsforbruket til 214 000 el-biler, 26 000 eneboliger eller 730 000 år med tv-titting om du vil, forklarer Scheie entusiastisk. 

Sinus Elektro leverer drift, vedlikehold, sikkerhet og beredskap til høyspentanlegg både lokalt og nasjonalt. Totalt har vi ansvar for ca 70 000 meter med linje og kabel.
– 80% av høyspentanleggene leverer kraftproduksjon, resterende anlegg er privatkunders eget forbruksanlegg, forklarer han. 

dsc 0130 (1)

Scheie trekker frem Kvitsøyforbindelsen for Rogfast, verdens lengste undersjøiske veitunnell. Her sørger Sinus Elektro for at det alltid er tilgjengelig strøm til maskinene som trengs for å bygge tunnelen.

Høyspentavdelingen stod i fjor for rundt 10% av den totale omsetningen til Sinus Elektro, og Scheie har stor tro på at dette er en del av fremtiden.
 
– Fremover blir det fokus på vindkraft til havs. Vi ønsker å posisjonere oss for dette markedet og har satt i gang prosessen med å komme oss ut på sokkelen forteller Scheie. 

shutterstock 1725068599 (1)

– For oss er handler det om å sørge for at anleggene vi drifter og har ansvar for, har minimalt med «nedetid». Derfor er forebyggende vedlikehold og god oppfølging avgjørende. Vi opptatt av kort responstid når anlegget stopper opp, sier Scheie. 

– Det er et stort pluss at vi bred kompetanse, forklarer han. Med Sinus Totalteknisk har vi spisskompetanse på kontrollanlegg, byggautomasjon, lavspentinstallasjon, svakstrøm, ventilasjon og VVS. Dermed kan vi levere alle nødvendige tjenester for våre høyspentkunder. 

– Avdelingen er godt rigget for å påta oss det ansvaret det innebærer at anleggene skal svive best mulig, og selvfølgelig være trygt og sikkert, fortsetter Scheie. 


2021-08-24 11 21 06 (1)


– Utkobling av anlegget kan medføre solide inntektstap for våre kunder. Derfor er vi alltid nødt å være i beredskap. 


– Våre tilbakemeldinger fra kunder er at vi er en trygg og solid samarbeidspartner som leverer tett oppfølging. Det er jeg ganske stolt over, avslutter Scheie med et smil. 

dsc 0163
 
 

AKTUELT

hyttemess%C3%A5

Takk for denne gang, Hyttemesså 2018!

Tusen takk til alle dere som var innom standen vår på Hyttemesså 2018! Alltid kjekt å slå av en drøs med kunder og hyttefolk i Sirdal😊
Takk for denne gang, Hyttemesså 2018!
P1013778

Sinus TOTALTEKNISK har spennende dager på Sola lufthavn

DHL Express bygger en ny logistikkterminal på Stavanger lufthavn, Sinus TOTALTEKNISK står for prosjektering og gjennomføring av alt innen ventilasjon, rør, automasjon og elektro
Sinus TOTALTEKNISK har spennende dager på Sola lufthavn
IMG_9652

Et totalteknisk Paradis

Sinus Totalteknisk har posisjonert seg som en av regionens ledende leverandører av totalteknisk entreprise. Prosjektet i Gamle Statens Hus i Lagårdsveien, nå kalt Paradis 1972, er et ypperlig godt eksempel på at vi er solide og rigget til å levere gode prosjekter.
Et totalteknisk Paradis