AKTUELT

Forbedrer og fornyer i høyden

14.12.2023

Vi er snart i mål med nytt kabelanlegget for lysløypen i Vagleskogen

Opprinnelig installasjon besto av 93 lyktestolper som var koblet i luftstrekk på 3000 meter, forsynt fra gammelt gateskap. Luftstrekket var modent for utskifting, og vi er allerede godt i gang med jobben med å etablere et nytt kabelanlegg for stolpene. Dette er nok et spennende oppdrag for Infra-avdelingen i Sinus Elektro.

- Lyktestolpene som var koblet i luftstrekket rives og ny kabel føres i bakken gjennom turløypen. Totalt blir det lagt 5500 meter med ny kabel. Den gamle installasjonen har krevd mye vedlikeholdsarbeid, stolpene står tett til skogen og linjen var sårbar for vær og vind. Bare i vedlikehold blir det store besparelser etter fornyingen. I tillegg er flere stolper byttet, og de siste lampene av gammel type er byttet ut med LED armatur. Det blir etablert nytt strømskap for parken som skal ivareta dagens krav til utkobling ved feil på anlegget og strømmåling av anlegget, forteller leder for Infra-avdelingen i Sinus Elektro, Johnny Scheie.

Oppdraget utføres som underentreprenør for Haga AS, som igjen har kontrakten med Sandnes kommune. Jobben ble vunnet på oppgaveforståelse, kvalitet og pris. Dette er en jobb som passer oss godt, avdelingen er spesialisert på infrastruktur innenfor høy og lavspenning. Dette er midt i blinken, sier Johnny.

Johnny skryter av energimontørene som utfører arbeidet. Det er Henrik Dirdal som har ledet arbeidet. Han fagbrev som energimontør.
- Henrik er kunnskapsrik, grundig og gjør alt skikkelig. Han stålkontroll på arbeidet i Vagleskogen, og gjennomfører dette prosjektet langt over forventning, skryter avdelingslederen. 

AKTUELT

38136133_1850892228303339_8641144951654055936_o

Vi fortsetter veksten og søker elektromontør⚡

Er du en selvstendig og selvgående elektromontør som trives med å planlegge egen arbeidsdag og som ønsker å jobbe i et faglig sterkt team? Vi søker etter en elektromontør som brenner for det samme som oss- innovative, bærekraftige og fremoverlente løsninger.
Vi fortsetter veksten og søker elektromontør⚡
IMG_9652

Et totalteknisk Paradis

Sinus Totalteknisk har posisjonert seg som en av regionens ledende leverandører av totalteknisk entreprise. Prosjektet i Gamle Statens Hus i Lagårdsveien, nå kalt Paradis 1972, er et ypperlig godt eksempel på at vi er solide og rigget til å levere gode prosjekter.
Et totalteknisk Paradis
IMG_5460

Q1 + Q2 i 2023 – et aktivt halvår!

Sinus Elektro har i første og andre kvartal hatt et svært høyt aktivitetsnivå. Tre store renoveringsprosjekter er avsluttet, to nye omfattende og givende prosjekter er igangsatt, to betydelige prosjekter er under planlegging, et komplisert bytte av høyspentbrytere med styringssystem i en vindmøllepark er under arbeid, og de har økt antall ansatt med åtte elektrikere. Nye samarbeidspartnere og flere verdifulle forbindelser er også noe som er med på å gjøre første halvår av 2023 komplett for selskapet.
Q1 + Q2 i 2023 – et aktivt halvår!