AKTUELT

I 2025 stenges 2G-nettet og flere hytteeiere i Sirdal vil ha behov for å bytte system

10.10.2023

Mobiloperatørene stenger 2G-nettet. I det norske mobilmarkedet planlegger nå operatørene å fase ut og stenge ned 2G-nettet i løpet av 2025.

De fleste hytter med varmestyringssystemer montert før 2015 har 2G nett. Vi kjenner gjerne systemet den gang med «Ring hytta varm». Når 2G- nettet stenges, vil det gamle systemet slutte å fungere. Systemet for fremtiden er et «grønnere» økonomisk pris- og effekt styrt energilagringssystem. - Det er mange hytteeiere i Sirdal som vil ha behov for å bytte til nytt varmestyringssystem. Og det er lurt å være tidlig ute, seier Kåre Idland, prosjektleder i Sinus Elektro avdeling Sirdal.

Kåre Idland har gjennom flere år spesialisert seg i varmestyringssystemer og mener det er til alles beste at vi nå blir «tvunget» over til et nytt, bedre, mer fremtidsrettet og økonomisk system. - Det er ukomplisert og enkelt å bytte. Vi bruker Futurehome strømkontroll, som vi har god erfaring med. I tillegg til å skru av og på strømmen, styres også systemet opp mot pris og effekttopper. Det er bærekraftig og fører til en rimeligere strømregning, forteller Idland.

Enova-støtte
Styr strømforbruket etter strømpris og få dekket 35% av totalkostnaden. Har du fått montert en ladestasjon i løpet av det siste året, og denne kan styres av Futurehome? Da er dette også en del av grunnlaget for støtte. (Maks beløp for støtte er kr. 10 000,-)

Hva er Enova-støtten?
Støtten er en tilskuddsordning som oppfordrer til smart styring av større laster i boligen og hytta. Grunnen til dette er den økende bruken av strøm i Norge, mye drevet av elbil-ladere, som gir større belastning på strømnettet. For at nettet i Norge skal tåle denne belastningen er vi nødt til å fordele strømbruken gjennom døgnet. Ved å installere Futurehome som smart strømstyringssystem, vil du redusere strømutgiftene, i tillegg til at du skåner miljøet og kraftnettet vårt. 

 
355450879_738449481622837_388901415376467219_n

AKTUELT

PA252191

1. november blir en ny merkedag i historien til Sinus Elektro AS

Vi feirer åpning av nytt kontor, hvor driften nå er samlet på ett sted!
1. november blir en ny merkedag i historien til Sinus Elektro AS
IMG_5452

Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!

Nye SUS tar form. Sinus Elektro har siden oppstart av byggearbeidene hatt ansvar for strøm til all drift på byggeplassen. For kontorer, maskiner og utstyr er det avgjørende at det er kraft i alle kontakter. Det sørger Sinus Elektro for på en bærekraftig måte.
Sørger for at alt elektrisk på nye SUS går på skinner!
DJI_0934

Elektrisk høststemning i Sirdal!

Dette har vi sett frem til! Nå går vi inn i årets mest hektiske periode i Sirdal.
Elektrisk høststemning i Sirdal!